autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de fasole grasa

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg fasole, 3-4 cepe, 4 linguri ulei, 500 gr. rosii, 2 ardei, verdeata, sare, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pina scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba; cind este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au fiert bine, se adauga faina amestecata cu apa rece. Se lasa sa fiarba mai departe si dupa ultimul clocot se adauga restul de verdeata tocata marunt cu frunza de telina, rosii si ardei dati prin masina de tocat, sau numai zeama de rosii.
Se serveste atit rece, cit si calda
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole grasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntica, spanacul, rosia, patrunjelul, morcovul, sa se caleasca

12 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la marinat 30 minute inainte in sosul de soia.Tocam legumele:usturoiul

7 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole
  • 3-4 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 500 gr. rosii
  • 2 ardei
  • verdeata
  • sare
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
cartofi prajiti