autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de fasole verde

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Ingrediente
2-3 cepe tocate, 2-3 morcovi rasi, 1 dovlecel ras, varza tocata 3-400 gr, 1 castravete ras, 300 gr fleica felii, sorici feliat, pasta rosii 1/2 borcan, busuioc,, fasole verde 1-2 kg, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa,morcovii se calesc cu uleiul,se adauga dovlecelul,se amesteca,se adauga castravetele,se amesteca si dupa ce s-au patruns bine se dau deoparte.Separat,in tigaie de teflon,se pune varza ,fleica,soriciul,oregano,se amesteca pe foc pina se-nmoaie varza si se prajeste putin fleica.Se pune amestecul peste primul,se adauga busuioc,cimbru,patrunjel,marar,fasolea verde rupta bucati,apa,se amesteca si se fierbe.Dupa ce s-au fiert,se adauga 1/2 borcan pasta rosii,se mai da un clocot,se drege de sare ,piper.Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu parmezan

Cartofi la cuptor cu parmezan

Cartofii se curata de coaja(sau se spala f bine), se taie pai si se lasa in apa, in sita, aproximativ

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei cu sos

Ardei cu sos

Ardeii copti, curatati, se lasa putin la scurs apoi se calesc putin in ulei. Adaug un sos obtinut

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cepe tocate
  • 2-3 morcovi rasi
  • 1 dovlecel ras
  • varza tocata 3-400 gr
  • 1 castravete ras
  • 300 gr fleica felii
  • sorici feliat
  • pasta rosii 1/2 borcan
  • busuioc,
  • fasole verde 1-2 kg
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciorba de sfecla rosie