autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de fasole verde

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Ingrediente
2-3 cepe tocate, 2-3 morcovi rasi, 1 dovlecel ras, varza tocata 3-400 gr, 1 castravete ras, 300 gr fleica felii, sorici feliat, pasta rosii 1/2 borcan, busuioc,, fasole verde 1-2 kg, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa,morcovii se calesc cu uleiul,se adauga dovlecelul,se amesteca,se adauga castravetele,se amesteca si dupa ce s-au patruns bine se dau deoparte.Separat,in tigaie de teflon,se pune varza ,fleica,soriciul,oregano,se amesteca pe foc pina se-nmoaie varza si se prajeste putin fleica.Se pune amestecul peste primul,se adauga busuioc,cimbru,patrunjel,marar,fasolea verde rupta bucati,apa,se amesteca si se fierbe.Dupa ce s-au fiert,se adauga 1/2 borcan pasta rosii,se mai da un clocot,se drege de sare ,piper.Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mini pachetele de primavara la cuptor

Mini pachetele de primavara la cuptor

Pregatim legumele: tocam varza, prazul, ceapa verde, ardeiul, usturoiul si radem morcovul. Punem

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan Bolognese

Curcan Bolognese

Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cepe tocate
  • 2-3 morcovi rasi
  • 1 dovlecel ras
  • varza tocata 3-400 gr
  • 1 castravete ras
  • 300 gr fleica felii
  • sorici feliat
  • pasta rosii 1/2 borcan
  • busuioc,
  • fasole verde 1-2 kg
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de gulie