autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de fasole verde

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Ingrediente
2-3 cepe tocate, 2-3 morcovi rasi, 1 dovlecel ras, varza tocata 3-400 gr, 1 castravete ras, 300 gr fleica felii, sorici feliat, pasta rosii 1/2 borcan, busuioc,, fasole verde 1-2 kg, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa,morcovii se calesc cu uleiul,se adauga dovlecelul,se amesteca,se adauga castravetele,se amesteca si dupa ce s-au patruns bine se dau deoparte.Separat,in tigaie de teflon,se pune varza ,fleica,soriciul,oregano,se amesteca pe foc pina se-nmoaie varza si se prajeste putin fleica.Se pune amestecul peste primul,se adauga busuioc,cimbru,patrunjel,marar,fasolea verde rupta bucati,apa,se amesteca si se fierbe.Dupa ce s-au fiert,se adauga 1/2 borcan pasta rosii,se mai da un clocot,se drege de sare ,piper.Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane in crusta crocanta

Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime,

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Etli Guvek

Etli Guvek

Se taie carnea cuburi si se aseaza intr-o tava mai inalta. Se curata si se spala toate legumele,

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cepe tocate
  • 2-3 morcovi rasi
  • 1 dovlecel ras
  • varza tocata 3-400 gr
  • 1 castravete ras
  • 300 gr fleica felii
  • sorici feliat
  • pasta rosii 1/2 borcan
  • busuioc,
  • fasole verde 1-2 kg
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Varza cu cirnat la cuptor