autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de fasole verde

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2005

Ingrediente
2-3 cepe tocate, 2-3 morcovi rasi, 1 dovlecel ras, varza tocata 3-400 gr, 1 castravete ras, 300 gr fleica felii, sorici feliat, pasta rosii 1/2 borcan, busuioc,, fasole verde 1-2 kg, 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ceapa,morcovii se calesc cu uleiul,se adauga dovlecelul,se amesteca,se adauga castravetele,se amesteca si dupa ce s-au patruns bine se dau deoparte.Separat,in tigaie de teflon,se pune varza ,fleica,soriciul,oregano,se amesteca pe foc pina se-nmoaie varza si se prajeste putin fleica.Se pune amestecul peste primul,se adauga busuioc,cimbru,patrunjel,marar,fasolea verde rupta bucati,apa,se amesteca si se fierbe.Dupa ce s-au fiert,se adauga 1/2 borcan pasta rosii,se mai da un clocot,se drege de sare ,piper.Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mancarica de fasole verde

mancarica de fasole verde

Se incinge putin ulei si se pune ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si fasolea spalata, curatata,

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Sunt foarte buni, fiind preparati cu mai multe feluri de branza, smantana, lapte, unt si cu ardei

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cepe tocate
  • 2-3 morcovi rasi
  • 1 dovlecel ras
  • varza tocata 3-400 gr
  • 1 castravete ras
  • 300 gr fleica felii
  • sorici feliat
  • pasta rosii 1/2 borcan
  • busuioc,
  • fasole verde 1-2 kg
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza