autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mincare de fasole verde

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 1/2 kg fasole, , 1 pahar smintina,, 100 g unt, , marar,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se alege fasole cit mai tinara si fara ate.

Se curata de virfuri si codite, se spala si repede se pune la fiert in putina apa clocotita cu sare, atit cit s-o acopere; cind este fiarta si bine scazuta se poate prepara in doua feluri:

1. Se adauga unt si smintina peste fasolea fiarta si scazuta si se serveste imediat.
2. O parte din smirrtiria se amesteca cu o faina, se toarna peste legume, se adauga putin unt si se da cuptor pina ce prinde o culoare frumoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "mincare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de telina si cartofi

Piure de telina si cartofi

Telina si cartofii se curata si se taie cubulete mici. Se fierb in lapte cu putina sare. Se

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu cascaval la cuptor

Spanac cu cascaval la cuptor

Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat. Sotam cateva minute. Radem

12 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 1/2 kg fasole
  • 1 pahar smintina,
  • 100 g unt
  • marar,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Musaca de cartofi cu ciuperci