Se pune copanul la fiert, iar intre timp se toaca morcovul si patrunjelul, care se adauga peste carne dupa ce aceasta a fiert, impreuna cu uleiul de masline.
Cand toate sunt fierte, se scot pe o farfurioara si deasupra se pune untul taiat bucatele mici ca sa se topeasca. Este o reteta pentru pranz, care le va placea pana si celor mai mofturosi dintre pitici.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii