Se pune copanul la fiert, iar intre timp se toaca morcovul si patrunjelul, care se adauga peste carne dupa ce aceasta a fiert, impreuna cu uleiul de masline.
Cand toate sunt fierte, se scot pe o farfurioara si deasupra se pune untul taiat bucatele mici ca sa se topeasca. Este o reteta pentru pranz, care le va placea pana si celor mai mofturosi dintre pitici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii