autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de patlagele vinete

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
3 buc. patlagele vinete de marime mijlocie, 1 lingura faina, 3 capatini de usturoi, 500 gr. rosii, 3 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun citeva minute in apa clocotita sarata, se scot si se lasa 20 minute sub presa. Dupa ce apa din ele s-a scurs se dau rondelele prin faina si se prajesc in ulei la foc potrivit pentru ca sa se patrunda bine. Se curata usturoi se prajeste usor cu putin ulei se adauga rosii curatate de coaja, 1 lingurita de zahar, sare se acopera cu capac si se fierbe pina se inmoaie usturoiul. Cind sosul este gata se aranjeaza patlagelele frumos pe marginea unui platou iar la mijloc se toarna sosul de rosii cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de patlagele vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu carnati afumati

Varza dulce cu carnati afumati

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se

21 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza noua cu marar si afumatura

Varza noua cu marar si afumatura

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei. Se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 buc. patlagele vinete de marime mijlocie
  • 1 lingura faina
  • 3 capatini de usturoi
  • 500 gr. rosii
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole cu legume si muschi de porc afumat