autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

mincare de rosii cu carne

Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bocan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2008

Ingrediente
300-400 g carne, o ceapa, 80-100 ml untdelemn, 25 g faina, 1/4 l suc de rosii, 7-8 rosii mici, patrunjel, telina (frunze), sare.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se prajeste cu ceapa si untdelemnul. Dupa aceea, se freaca faina cu sucul de rosii, adaugat cite putin, ca sa nu formeze cocoloase si se toarna peste carne, completind cu apa, atit cit sa cuprinda bucatile de carne. Se lasa sa fiarba citeva clocote, ca sa se lege sosul, apoi se potriveste gustul cu sare, se adauga o frunza de telina si rosile intregi. Mincarea se tine la cuptor 15 minute, ca sa fiarba rosiile si sa se ridice untdelemnul. Facultativ, se pune in sos o lingurita de zahar si se mai adauga putina sare, daca mai este nevoie. Se serveste proaspata cu patrunjel taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "mincare de rosii cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce

Sarmalute in varza dulce

Varza se desface in foi si se opareste in apa fiarta cu sare. Se spala orezul in mai multe ape. Carnea

5 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit,

2 voturi    2 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300-400 g carne
  • o ceapa
  • 80-100 ml untdelemn
  • 25 g faina
  • 1/4 l suc de rosii
  • 7-8 rosii mici
  • patrunjel
  • telina (frunze)
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bocan
SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
clatite

clatite

Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle. Treptat se adaugă laptele şi sifonul,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
spaghete cu ciuperci

spaghete cu ciuperci

Spaghetele se prepara in mod obisnuit. Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul.

2 voturi    1 comentariu
25 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
SPANAC CU VITEL SI OCHIURI