autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de urzici

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
3 gramezi de urzici grcesti, 1 capatina de usturoi, 2linguri faina, 2linguri ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ,se spala si se fieb in citeva clocote urzicile.
Se scurg,se paseaza cu faina si uleiul,se pun la fiert int-un vas,aproape de final se adauga usturoiul tocat fin si sare dupa gust.
Se pot servi cu mamaliguta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de urzici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Curatam spanacul si il oparim pana se inmoaie. Il tocam fie cu cutitul, fie cu robotul de bucatarie

9 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu dovleac

Tocanita cu dovleac

Se taie cuburi carnea si dovleacul. Se taie marunt ceapa, rosiile si ardeii, iar ciupercile se spala

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 gramezi de urzici grcesti
  • 1 capatina de usturoi
  • 2linguri faina
  • 2linguri ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor