autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mincare de varza cruda

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
1varza mijlocie, 2 cepe, 1legatura ceapa verde, 1 lingura ulei de palmier, 2linguri paste de tomate, marar verde, piper, foi dafin, cimbru, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie vaza fideluta,ceapa si mararul marunt.Se pune varza cu ceapa ,grasimea,si pasta de tomate la foc,piper,foi dafin,cimbru.
Dupa ce este gata se pune mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de varza cruda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
chiftelute de legume

chiftelute de legume

Legumele, dupa ce au fost curatate, spalate si taiate in felii mari, se pun la fier in apa cu sare.

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care,

1 vot    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Gustoasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Iuliana foarte buna varza ta.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Tare sanatoasa mancarica asta de varza proaspata. Dar ...parca ar merge si o bucata de carnita linga ea...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Este mult mai lejer,romanul nostru este obisnuit cu untura nene,de aceia pare ciudat cand unul foloseste ulei de palmier!felicitari imi place reteta!

    • Fara foto

      maria mihalache , 26 ianuarie 2010

      Si eu folosesc uleiul de palmier............si nu cred ca am o fixatie!!!!!!!!.............este sanatos. Fiecare gateste cu ce doreste si cum considera ca este mai bine............pentru asta nu trebuie sa jignim.Nu este frumos Otilia-Iulia sa judeci folosind asemenea cuvinte.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Gustos si sanatos...

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Este foarte buna aceasta mincare si daca aveti probleme cu colesterolul puteti folosi ulei care nu contine asa ceva(cel de palmier este dietetic) sau cum preferati.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Imi place reteta ta, Iuliana.

    • Otilia-Iulia Uilacan

      Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Vad ca la toate retetele tale apare uleiul de palmier.Cred ca ai o fixatie pentru acest ingredient.Eu nu cred ca tu asa ai invatat sa gatesti,ci doar vrei sa pari experta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1varza mijlocie
  • 2 cepe
  • 1legatura ceapa verde
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 2linguri paste de tomate
  • marar verde
  • piper
  • foi dafin
  • cimbru
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sufleu de conopida cu branza