Intr-un vas cu peretii mai inalti (daca aveti vas cu teflon) se inabuse ceapa taiata marunt, pina devine sticloasa, se adauga carnea bucati si se inabusa pina isi pierde culoarea roz. Peste acestea se adauga varza taiata fidea, apa (cit sa acopere totul), foile de dafin si boabele de piper. Se fierbe in continuare pina ce varza s-a muiat apoi adauga pasta de rosii (sau pasta de rosii si rosii crude, etc...). Se mai lasa la fiert pina se reduce lichidul (dupa dorinta). Acum se potriveste de sare si se presara cu patrunjel proaspat, tocat.
Se serveste calda, si cine doreste poate sa puna putina smintina pe ea.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii