Mod de preparare : se curata cartofi si se pun imediat in apa cu sucul de lamaie ,apoi se fierb in vapore pentru 10 minute ; se bat ouale impreuna cu sare ,piper,si 2 linguri de faina si laptele cald ; se aseaza cartofi. intr-o tava sau vas yena ; se rastoarna compozitia de ou deasupra lor ; se pune patrunjel verde deasupra ,se presara cu parmiggian gratat si se da la cuptorul incalzit ( 200 de grade ) pentru 20 de minute .By ellena_4000 Va doresc pofta buna !
\"

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii