Mod de preparare : se curata cartofi si se pun imediat in apa cu sucul de lamaie ,apoi se fierb in vapore pentru 10 minute ; se bat ouale impreuna cu sare ,piper,si 2 linguri de faina si laptele cald ; se aseaza cartofi. intr-o tava sau vas yena ; se rastoarna compozitia de ou deasupra lor ; se pune patrunjel verde deasupra ,se presara cu parmiggian gratat si se da la cuptorul incalzit ( 200 de grade ) pentru 20 de minute .By ellena_4000 Va doresc pofta buna !
\"

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii