Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii lungi de 7 - 8 cm lungime si cat doua degete latime. Se face o taietura in lung, la mijloc, prin care se trece unul dintre capete, sa para ca o funda innodata. Se infierbinta ulei, se pun pe rand minciunile, se intorc pe partea cealalta. Cind aluatul s-a intarit, fara a fi prea rumene, se scot cu furculita. Se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii