autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Minciunele

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
1ou si 3 galbenusuri,scortisoara 1 lingura zahar,1 plic de praf de copt,200g faina,1 esenta rom ,1 lingura de ulei,1 praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate si se prajesc in ulei incins. Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minciunele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Minciunele

Minciunele

Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul smintina si coniacul zaharul vanilat si putina sare.Se toarna

15 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Minciunele

Minciunele

Faina sa fie calda. Se pune in lapte si smantana si apa calduta drojdia sa se dizolve. Se pune si

17 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • serban aurora daniela

    serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Si eu fac minciunele, dar coca pe care o obtin o modelez pe masa cu palmele, obtin suluri lungi si le tai cu cutitul cat o tigara. Apoi le prajesc ca pe gogosi.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Mi-ai amintit de bunica si de copilarie. Atunci cand aveam pofta de ceva dulce, bunica ne pregatea repede minciunele si totul se rezolva. F. bune!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Super reteta ta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1ou si 3 galbenusuri,scortisoara 1 lingura zahar,1 plic de praf de copt,200g faina,1 esenta rom ,1 lingura de ulei,1 praf de sare

Raporteaza reteta

serban aurora daniela (Chef de cuisine)

Si eu fac minciunele, dar coca pe care o obtin o modelez pe masa cu palmele, obtin suluri lungi si le tai cu cutitul cat o tigara. Apoi le prajesc ca pe gogosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete fragede cu gem