autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Minciunele

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
1ou si 3 galbenusuri,scortisoara 1 lingura zahar,1 plic de praf de copt,200g faina,1 esenta rom ,1 lingura de ulei,1 praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate si se prajesc in ulei incins. Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minciunele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
minciunele

minciunele

Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit.

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Minciunele

Minciunele

Faina sa fie calda. Se pune in lapte si smantana si apa calduta drojdia sa se dizolve. Se pune si

17 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • serban aurora daniela

    serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

    Si eu fac minciunele, dar coca pe care o obtin o modelez pe masa cu palmele, obtin suluri lungi si le tai cu cutitul cat o tigara. Apoi le prajesc ca pe gogosi.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Mi-ai amintit de bunica si de copilarie. Atunci cand aveam pofta de ceva dulce, bunica ne pregatea repede minciunele si totul se rezolva. F. bune!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Super reteta ta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1ou si 3 galbenusuri,scortisoara 1 lingura zahar,1 plic de praf de copt,200g faina,1 esenta rom ,1 lingura de ulei,1 praf de sare

Raporteaza reteta

serban aurora daniela (Chef de cuisine)

Si eu fac minciunele, dar coca pe care o obtin o modelez pe masa cu palmele, obtin suluri lungi si le tai cu cutitul cat o tigara. Apoi le prajesc ca pe gogosi.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Taiteti de casa (reteta de post)