Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia
subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii lungi de 7 - 8 cm lungime si cat
doua degete latime. Se face o taietura in lung, la mijloc, prin care se
trece unul dintre capete, sa para ca o funda innodata. Se infierbinta ulei,
se pun pe rand minciunile, se intorc pe partea cealalta. Cind aluatul s-a
intarit, fara a fi prea rumene, se scot cu furculita. Se pudreaza cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii