Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia
subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii lungi de 7 - 8 cm lungime si cat
doua degete latime. Se face o taietura in lung, la mijloc, prin care se
trece unul dintre capete, sa para ca o funda innodata. Se infierbinta ulei,
se pun pe rand minciunile, se intorc pe partea cealalta. Cind aluatul s-a
intarit, fara a fi prea rumene, se scot cu furculita. Se pudreaza cu zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii