Ceapa si ardeiul se taie marunt.
Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se rade; se trag la tigaie pana se inmoaie.
Se taie ciupercile si se trag si acestea la tigaie, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul, pentru ca gusturile sa se imbine, iar legumele sa imprumute arome una de la cealalta
Intr-o oala, se pune apa la fiert, dupa care se muta legumele din tigaie si se lasa la fiert.
Intre timp, intr-un bol, se amesteca iaurtul, smantana si lingura de faina.
Dupa ce legumele au fiert (in jur de 20 de minute), se adauga amestecul de iaurt, smantana si faina. Se mai lasa 5 minute, pana da in clocot.
Se asezoneaza cu sare, piper si patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii