Ceapa si ardeiul se taie marunt.
Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se rade; se trag la tigaie pana se inmoaie.
Se taie ciupercile si se trag si acestea la tigaie, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul, pentru ca gusturile sa se imbine, iar legumele sa imprumute arome una de la cealalta
Intr-o oala, se pune apa la fiert, dupa care se muta legumele din tigaie si se lasa la fiert.
Intre timp, intr-un bol, se amesteca iaurtul, smantana si lingura de faina.
Dupa ce legumele au fiert (in jur de 20 de minute), se adauga amestecul de iaurt, smantana si faina. Se mai lasa 5 minute, pana da in clocot.
Se asezoneaza cu sare, piper si patrunjel proaspat.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii