Ceapa si ardeiul se taie marunt.
Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se rade; se trag la tigaie pana se inmoaie.
Se taie ciupercile si se trag si acestea la tigaie, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul, pentru ca gusturile sa se imbine, iar legumele sa imprumute arome una de la cealalta
Intr-o oala, se pune apa la fiert, dupa care se muta legumele din tigaie si se lasa la fiert.
Intre timp, intr-un bol, se amesteca iaurtul, smantana si lingura de faina.
Dupa ce legumele au fiert (in jur de 20 de minute), se adauga amestecul de iaurt, smantana si faina. Se mai lasa 5 minute, pana da in clocot.
Se asezoneaza cu sare, piper si patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii