autor:

» » Mancaruri cu carne

Minestrone

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos, , 2 catei de usturoi, , 1 tulpina de praz, , 300 g varza alba, , 1 ardei gras, , 1 dovlecel potrivit, , 3-4 linguri ulei de masline, , 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva), , 1 cutie rosii decojite (800 g), , circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , sare, , piper macinat, , 3-4 fire de patrunjel, , cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie cabanosul felii, iar usturoiul curatat se toaca. Celelalte legume se spala, se curata si se taie marunt. Se prajesc cabanosul si usturoiul in uleiul incins, se adauga prazul si varza si se lasa si ele putin sa se prajeasca. Se adauga apoi si restul legumelor si se calesc 1-2 minute, amestecand intruna. La urma se incorporeaza boabele de fasole (clatite sub un jet de apa) si rosiile taiate bucatele (cu zeama cu tot). Se lasa sa fiarba toate circa 15 minute la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza. Se serveste supa fierbinte si se presara - in farfurie - cu patrunjel verde tocat si cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de legume
Minestrone cu ciuperci si smantana

Minestrone cu ciuperci si smantana

Ceapa si ardeiul se taie marunt, iar morcovul se rade; se trag la tigaie pana se inmoaie. Se taie

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos
  • 2 catei de usturoi
  • 1 tulpina de praz
  • 300 g varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel potrivit
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva)
  • 1 cutie rosii decojite (800 g)
  • circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire de patrunjel
  • cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cricală ardelenească