autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Minestrone

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos, , 2 catei de usturoi, , 1 tulpina de praz, , 300 g varza alba, , 1 ardei gras, , 1 dovlecel potrivit, , 3-4 linguri ulei de masline, , 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva), , 1 cutie rosii decojite (800 g), , circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , sare, , piper macinat, , 3-4 fire de patrunjel, , cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie cabanosul felii, iar usturoiul curatat se toaca. Celelalte legume se spala, se curata si se taie marunt. Se prajesc cabanosul si usturoiul in uleiul incins, se adauga prazul si varza si se lasa si ele putin sa se prajeasca. Se adauga apoi si restul legumelor si se calesc 1-2 minute, amestecand intruna. La urma se incorporeaza boabele de fasole (clatite sub un jet de apa) si rosiile taiate bucatele (cu zeama cu tot). Se lasa sa fiarba toate circa 15 minute la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza. Se serveste supa fierbinte si se presara - in farfurie - cu patrunjel verde tocat si cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Supa minestrone fara carne

Supa minestrone fara carne

Se fierb mai intai boabele spalate bine si scurse in trei ape. Se adauga apoi celelalte legume, spalate,

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa minestrone

Supa minestrone

In olita pentru supa, punem untul sa se incinga apoi adaugam toate legumele curatate, spalate si

3 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos
  • 2 catei de usturoi
  • 1 tulpina de praz
  • 300 g varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel potrivit
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva)
  • 1 cutie rosii decojite (800 g)
  • circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire de patrunjel
  • cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu orez salbatic