autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Minestrone

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos, , 2 catei de usturoi, , 1 tulpina de praz, , 300 g varza alba, , 1 ardei gras, , 1 dovlecel potrivit, , 3-4 linguri ulei de masline, , 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva), , 1 cutie rosii decojite (800 g), , circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , sare, , piper macinat, , 3-4 fire de patrunjel, , cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie cabanosul felii, iar usturoiul curatat se toaca. Celelalte legume se spala, se curata si se taie marunt. Se prajesc cabanosul si usturoiul in uleiul incins, se adauga prazul si varza si se lasa si ele putin sa se prajeasca. Se adauga apoi si restul legumelor si se calesc 1-2 minute, amestecand intruna. La urma se incorporeaza boabele de fasole (clatite sub un jet de apa) si rosiile taiate bucatele (cu zeama cu tot). Se lasa sa fiarba toate circa 15 minute la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza. Se serveste supa fierbinte si se presara - in farfurie - cu patrunjel verde tocat si cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Supa minestrone fara carne

Supa minestrone fara carne

Se fierb mai intai boabele spalate bine si scurse in trei ape. Se adauga apoi celelalte legume, spalate,

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa Minestrone

Supa Minestrone

Pregatim legumele astfel: curatam ceapa si o tocam marunt, taiem cateva felii de telina si le taiem

0 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos
  • 2 catei de usturoi
  • 1 tulpina de praz
  • 300 g varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel potrivit
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva)
  • 1 cutie rosii decojite (800 g)
  • circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire de patrunjel
  • cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ceafa afumata