autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Minestrone

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos, , 2 catei de usturoi, , 1 tulpina de praz, , 300 g varza alba, , 1 ardei gras, , 1 dovlecel potrivit, , 3-4 linguri ulei de masline, , 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva), , 1 cutie rosii decojite (800 g), , circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , sare, , piper macinat, , 3-4 fire de patrunjel, , cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie cabanosul felii, iar usturoiul curatat se toaca. Celelalte legume se spala, se curata si se taie marunt. Se prajesc cabanosul si usturoiul in uleiul incins, se adauga prazul si varza si se lasa si ele putin sa se prajeasca. Se adauga apoi si restul legumelor si se calesc 1-2 minute, amestecand intruna. La urma se incorporeaza boabele de fasole (clatite sub un jet de apa) si rosiile taiate bucatele (cu zeama cu tot). Se lasa sa fiarba toate circa 15 minute la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza. Se serveste supa fierbinte si se presara - in farfurie - cu patrunjel verde tocat si cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Supa Minestrone

Supa Minestrone

Pregatim legumele astfel: curatam ceapa si o tocam marunt, taiem cateva felii de telina si le taiem

0 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g cabanos
  • 2 catei de usturoi
  • 1 tulpina de praz
  • 300 g varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel potrivit
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva)
  • 1 cutie rosii decojite (800 g)
  • circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire de patrunjel
  • cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulouri cu carne tocata si sos picant