Mingi de ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Mingi de ciocolata

Ingrediente

  • 250 gr de biscuiti petite -beure
  • 100 gr nuci prajite
  • 200 gr ciocolata de lapte (amaruie dupa gust)
  • 1/2 pahar de smintina ptr frisca
  • 100 gr de viermisori de ciocolata

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu smintina pina devine o crema sise toarna peste biscuitii facuti faina se amesteca,se adauga restul componentelor si lasam sa se stringa putin.

Daca compozitia este uscata se adauga 1-2 linguri de lapte iar daca este prea umeda se lasa 1/2 ora la frigider.Se ia cantitati mici de compozitie si se formeaza ominge mica care se tavaleste in viermisori de ciocolata si se aseaza in manjete.Se lasa putin la frigider si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise