Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu smintina pina devine o crema sise toarna peste biscuitii facuti faina se amesteca,se adauga restul componentelor si lasam sa se stringa putin.
Daca compozitia este uscata se adauga 1-2 linguri de lapte iar daca este prea umeda se lasa 1/2 ora la frigider.Se ia cantitati mici de compozitie si se formeaza ominge mica care se tavaleste in viermisori de ciocolata si se aseaza in manjete.Se lasa putin la frigider si se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii