Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu smintina pina devine o crema sise toarna peste biscuitii facuti faina se amesteca,se adauga restul componentelor si lasam sa se stringa putin.
Daca compozitia este uscata se adauga 1-2 linguri de lapte iar daca este prea umeda se lasa 1/2 ora la frigider.Se ia cantitati mici de compozitie si se formeaza ominge mica care se tavaleste in viermisori de ciocolata si se aseaza in manjete.Se lasa putin la frigider si se poate servi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii