Se sfarma biscuitii.Se inmoaie cu laptele caldut in care s-a adaugat zahar,esenta si cacao,se adauga rahatul,margarina si stafidele si cu mainile umede se fac mici mingiute care se dau prin zahar pudra amestecat cu cacao si apoi prin nuca de cocos.
Eu de obicei fac aceasta reteta dupa ce pregatesc vreo reteta lacare am folosit budinca sau alta crema.In afara de cele sus mentionae eu mai adaug(cand am)toata crema ramasa se la celalalta prajituri,chiar si nuca macinata.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii