Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede si usor, asa ca ma astept sa le incercati data viitoare cand se anunta musafiri.
Partea cea mai grea a retetei vine acum, asadar ochii mari! Amestecam branza cu cascavalul ras, mararul tocat si condimente. Condimente puneti mai putine la inceput, gustati si completati cu ce mai trebuie.
Tocati cat mai marunt patrunjelul si taiati ardeiul in cubulete mici-mici. Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.
Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate.
Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema. Asezati dupa propria imaginatie.
Alte retete gustoase gasiti pe blogul Iria.ro.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii