autor:

autor

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Mini-aperitive vesele

    Reteta postata pe: 04 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 04 februarie 2014

Ingrediente
un pachet mini-toast (puteti sa le inlocuiti cu felii de toast taiate cu forme rotunde pentru biscuiti si prajite un pic in cuptor), 200g branza Fagaras (sau o crema de branza de care va place), 100g cascaval, 100g somon afumat/marinat, un ardei rosu, o mana de migdale macinate si cativa fulgi de migdale pentru decor, o legatura patrunjel, o legatura marar, o mini-rosie pentru decor, sare, piper sau ce alte condimente va plac,

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

4 voturi

Mod de preparare

Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede si usor, asa ca ma astept sa le incercati data viitoare cand se anunta musafiri.

Partea cea mai grea a retetei vine acum, asadar ochii mari! Amestecam branza cu cascavalul ras, mararul tocat si condimente. Condimente puneti mai putine la inceput, gustati si completati cu ce mai trebuie.

Tocati cat mai marunt patrunjelul si taiati ardeiul in cubulete mici-mici. Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.

Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate.

Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema. Asezati dupa propria imaginatie.

Alte retete gustoase gasiti pe blogul Iria.ro.
Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede si usor, asa ca ma astept sa le incercati data vi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-aperitive vesele" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Cea de-a  VII-a intilnirea a

Cea de-a VII-a intilnirea a "Gustoaselor" la Bran-Predelut 15-17 iulie 2015 - Prima parte

Aceasta a VII-a intilnire a "Gustoaselor" a avut de fapt doua parti si s-a desfasurat, de data aceasta

3 voturi    0 comentarii
1 min
Aperitive
Ciupercute umplute cu mix de legume

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercile spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ruxandra (Chef de cuisine) , 22 iunie 2014

    arata foarte bine

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

4 voturi

Ingrediente

  • un pachet mini-toast (puteti sa le inlocuiti cu felii de toast taiate cu forme rotunde pentru biscuiti si prajite un pic in cuptor)
  • 200g branza Fagaras (sau o crema de branza de care va place)
  • 100g cascaval
  • 100g somon afumat/marinat
  • un ardei rosu
  • o mana de migdale macinate si cativa fulgi de migdale pentru decor
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • o mini-rosie pentru decor
  • sare
  • piper sau ce alte condimente va plac

Raporteaza reteta

Fara foto

Ruxandra (Chef de cuisine)

arata foarte bine

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive