Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede si usor, asa ca ma astept sa le incercati data viitoare cand se anunta musafiri.
Partea cea mai grea a retetei vine acum, asadar ochii mari! Amestecam branza cu cascavalul ras, mararul tocat si condimente. Condimente puneti mai putine la inceput, gustati si completati cu ce mai trebuie.
Tocati cat mai marunt patrunjelul si taiati ardeiul in cubulete mici-mici. Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.
Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate.
Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema. Asezati dupa propria imaginatie.
Alte retete gustoase gasiti pe blogul Iria.ro.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii