Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi ingredientele uscate.Pune cate ½ lingura in fiecare loc dintr-o tava de mini briose.Da cupcakes-urile la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumneit usor.Lasa cupcakes-urile sa se raceeasca complet.
Pentru decor amesteca branza topita cu cele doua tipuri de zahar pana la omogenizare.Adauga colorant alimentar dorit si amesteca bine.Pune cate 1 lingurita de amestec peste fiecare cupcake si decoreaza(optional) cu diferite ornamente.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii