Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi ingredientele uscate.Pune cate ½ lingura in fiecare loc dintr-o tava de mini briose.Da cupcakes-urile la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumneit usor.Lasa cupcakes-urile sa se raceeasca complet.
Pentru decor amesteca branza topita cu cele doua tipuri de zahar pana la omogenizare.Adauga colorant alimentar dorit si amesteca bine.Pune cate 1 lingurita de amestec peste fiecare cupcake si decoreaza(optional) cu diferite ornamente.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii