autor:

cea mai mare fana alui miley cyrus si hannah montana pur si simplu o bicatareasa

» » Dulciuri diverse

Mini gogosele

    Reteta postata pe: 20 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 20 martie 2010

Ingrediente
500 gr faina alba de grau,, 100gr iaurt ,, 150 gr lapte,, 1 ou,, 1 lingurita sare,, 2 linguri zahar,, 2 linguri ulei,, 1 pliculet drojdie uscata,, 200 gr zahar pudra,, 2 pliculete zahar vanilat,, Ulei de palmier pentru prajit,, Sos de ciocolata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’.

Se intinde coca pe masa de lucru si se decupeaza diferite forme. Dupa ce am terminat de dat formele , punem intro tigaie ulei de palmier si cand este bine incins, incepem sa coacem gogoselele. Le punem la prajit in ordinea in care le-am decupat (primele formatate vor fi si primele prajite) cu grija sa le intoarcem la timp sa nu se arda.

Se scot pe un servet de hartie , le lasam putin dupa care trecem fiecare gogosica prin zaharul pudra amestecat cu zaharul vanilat , sau nu, depinde cum dorim sa le servim, eu le servesc si cu sosuri de fructe sau de ciocolata si in acest caz nu le pudrez cu zahar.

Procedam la fel cu toate gogoselele pana le terminam de prajit.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini gogosele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu mere si branza

Placinta cu mere si branza

Prima data pregatim merele: le curatam de coaja si le dam pe razatoarea mare. Intr-o tigaie punem

5 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana capata o culoare albicioasa, pe urma

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Trebuia si o poza la gogoselele tale ca sa ne facem o impresie.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr faina alba de grau,
  • 100gr iaurt ,
  • 150 gr lapte,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita sare,
  • 2 linguri zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 pliculet drojdie uscata,
  • 200 gr zahar pudra,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • Ulei de palmier pentru prajit,
  • Sos de ciocolata.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Trebuia si o poza la gogoselele tale ca sa ne facem o impresie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Eclere