Amestecam merele rase cu zaharul, cu bicarbonatul si cu esenta de vanilie. Lasam amestecul la frigider 1 ora. Apoi amestecam merele cu ouale batute spuma si cu faina.
Turnam aluatul in formele de guguluf sau intr-o tava de prajitura tapetata cu hartie de copt (dimensiuni aproximative 27x40 cm).
Coacem guguluful timp de 20 de minute la 170 grade Celsius.
Intre timp pregatim glazura prin incalzirea tuturor ingredientelor. Cand scoatem prajiturile din cuptor le acoperim imediat cu ciocolata calduta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii