Ciupercile proaspete se curata ,se spala si se toaca marunt,iar cele din borcan se spala si se toaca marunt.
Ceapa se spala,se curata,se toaca marunt si se calesc in ulei de masline dupa gust impreuna cu ciupercile tocate marunt.Se potriveste de sare,piper,cimbru.Dupa ce s-a racit compozitia se adauga oul,smantana si se amesteca usor pana se omogenizeaza.
Aluatul de foietaj se intinde si se presara umplutura,se ruleaza si se taie in bucati de cca 5-6 cm.
Bucatile obtinute se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru a se rumeni frumos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii