MINI PATEURI CU CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g aluat de foietaj
  • un borcan de ciuperci sau 200 g ciuperci proaspete
  • 50 g smantana
  • 1 ou
  • 2 legaturi ceapa verde sau 2 cepe uscate
  • ulei de masline
  • sare,piper,cimbru dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile proaspete se curata ,se spala si se toaca marunt,iar cele din borcan se spala si se toaca marunt.

Ceapa se spala,se curata,se toaca marunt si se calesc in ulei de masline dupa gust impreuna cu ciupercile tocate marunt.Se potriveste de sare,piper,cimbru.Dupa ce s-a racit compozitia se adauga oul,smantana si se amesteca usor pana se omogenizeaza.

Aluatul de foietaj se intinde si se presara umplutura,se ruleaza si se taie in bucati de cca 5-6 cm.

Bucatile obtinute se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru a se rumeni frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor