autor:

valentina ionita

» » Aperitive

MINI PATEURI CU CIUPERCI

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
400 g aluat de foietaj, un borcan de ciuperci sau 200 g ciuperci proaspete, 50 g smantana, 1 ou, 2 legaturi ceapa verde sau 2 cepe uscate, ulei de masline, sare, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ciupercile proaspete se curata ,se spala si se toaca marunt,iar cele din borcan se spala si se toaca marunt.

Ceapa se spala,se curata,se toaca marunt si se calesc in ulei de masline dupa gust impreuna cu ciupercile tocate marunt.Se potriveste de sare,piper,cimbru.Dupa ce s-a racit compozitia se adauga oul,smantana si se amesteca usor pana se omogenizeaza.
Aluatul de foietaj se intinde si se presara umplutura,se ruleaza si se taie in bucati de cca 5-6 cm.
Bucatile obtinute se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "MINI PATEURI CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

1 Se taie morcovul cubulete sau triunghiuri, se taie ceapa rondele, usturoiul se incresteaza 2 catei

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Chec Aperitiv

Chec Aperitiv

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu

10 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Sunt foarte bune,eu fac cu branza de vaci si ies o minune.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Ce bune trebuie sa fie, sunt atatea retete delicioase incat ma intreb cand voi avea timp sa le incerc pe toate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 400 g aluat de foietaj
  • un borcan de ciuperci sau 200 g ciuperci proaspete
  • 50 g smantana
  • 1 ou
  • 2 legaturi ceapa verde sau 2 cepe uscate
  • ulei de masline
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune,eu fac cu branza de vaci si ies o minune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Lasagne cu sparanghel