autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Mini placinte cu vita si pui

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
300 gr carne tocata de vita, 1/2 piept de pui dezosat, 1 ceapa, 200 gr rosii in bulion, 1 ou, 2 lingurite gris, sare, 1/2 lingurita boia de ardei dulce, piper, marar, patrunjel verde, 2 linguri ulei, 50 gr cascaval, 1/2 foaie aluat foietaj

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.
Se curata ceapa si se toaca marunt.
Rosiile le taiem cubulete mici.
Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie , apoi il taiem bucatele micute.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Punem ceapa la inmuiat impreuna cu rosiile.
Le lasam 2-3 minute pe foc, apoi punem carnea de vita si de pui.
Turnam o canita de apa si amestecam bine sa nu se formeze bulgarasi de carne.
Lasam sa scada bine zeama , apoi condimentam cu sare, piper si boia de ardei.
Omogenizam si punem marar.
Dam tigaia deoparte si lasam sa se racoreasca putin.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam .
Cand compozitia de carne s-a racorit putin adaugam verdeata, oul , grisul si le incorporam.
Presaram masa de lucru cu faina si asezam aluatul foietaj.
Il mai intindem putin cu sucitorul si decupam cercuri cu un pahar.
Luam o tava de briose , o ungem bine cu unt apoi punem cerculete de aluat.
Le umplem cu carne , iar deasupra taiem fasii de cascaval.
Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita si le lasam pana sunt bine coapte.
Cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se racoreasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini placinte cu vita si pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
sarmalute

sarmalute

Carnea se taie cubulete, se amesteca cu orezul si legumele prajite putin cu pasta de rosii, cu verdeata

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie

Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie

Se spala foile de stevie si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat

4 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Da chiar foarte bune sunt.Si pot fi luate si la pachet!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Hmmm,ce bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata de vita
  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 200 gr rosii in bulion
  • 1 ou
  • 2 lingurite gris
  • sare
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 50 gr cascaval
  • 1/2 foaie aluat foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Da chiar foarte bune sunt.Si pot fi luate si la pachet!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rosii umplute cu carne tocata si orez