Se framanta din toate aceste ingrediente un aluat bine lucrat si care sa se poata intinde foarte usor.Merele curatate si date pe razatoare se pun intr-o cratita cu 300 gr zahar si se fierb impreuna 10 min.Se adauga 400 gr de dulceata de nuci verzi si 1 lingurita de scortisoara. Pentru pregatirea acestor placintele am folosit aparatul pentru placinte electric.
Se incinge aparatul.
Din aluatul intins foaie se decupeaza cercuri mai mari exact cat sa intre in interiorul fiecarei forme.
Adaugam umplutura si apoi deasupra asezam un capac exact pe masura.Inchidem forma si lasam pana cand se aprinde becul verde care ne indica faptul ca placintelele s-au copt.
Se scot si se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu zahar.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii