Ciocolate se topeste impreuna cu untul pe baie de abur; Separat, intr-un bol se amesteca ouale intregi, galbenusurile si zaharul, pana ce ouale incepe sa se albeasca si sa se ingroase. Se adauga apoi ciocolata topita si faina.
Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu cacao (sau zahar), se pune compozitia in forme (formele nu se umpu de tot, la cuptor prajitura mai creste un pic) si se da la cuptor. In mod normal se lasa la cuptor cam 7-10 min (interiorul prajiturii trebuie sa fie un pic lichid/ sa curga), insa eu le-am lasam un pic mai mult pana ce ciocolata sa inchegat.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa putin sa se raceasca, se scot din forme si se servesc imediat insa sunt la fel de bune si reci :).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii