1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina
2. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele
3. Se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza
4. Se presara cu marar
5. Se pun 2 sau 3 fisii de capia
6. Se presara cu cascaval ras si se ruleaza
7. Se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender
8. Se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D
9. Se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii