autor:

Anastasia

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Mini rulade cu crusta crocanta

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Ingrediente
un piept de pui taiat ca pentru snitele, 100 gr. fulgi de porumb, 2 oua, 1 lingura boia ardei dulce, sare piper, 2 linguri faina, 50 ~70 gr. cascaval, 1 capia taiata fisii, 3 linguri de marar taiat marunt

Dificultate: Medie Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina

2. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele

3. Se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza

4. Se presara cu marar

5. Se pun 2 sau 3 fisii de capia

6. Se presara cu cascaval ras si se ruleaza

7. Se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender

8. Se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D

9. Se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini rulade cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete de porc cu felioare de portocale

Cotlete de porc cu felioare de portocale

Mod de preparare: Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui in crusta de malai

Pui in crusta de malai

Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tiron Rabia , 24 noiembrie 2013

    FULGI AMESTEKATI KU PESMET IES SUPER

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 02 mai 2011

    Ca de obicei, o reteta super din partea ta!

  • Anastasia

    Anastasia (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Muriggneau, nu cred ca ar fi o problema daca ai inlocui cu pesmeti in loc de fulgi :D

    • Fara foto

      murigneau , 22 iulie 2009

      SuperB! Inca o modalitatea reusita de a gati pieptul de pui. Se poate folosi pesmetul in loc de fulgi?

    • Anastasia

      Anastasia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Va multumesc fetelor pentru aprecieri, nu se face foarte greu, puteti incerca mi-ar face placere sa fie o reteta probata :D

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Waw da ce bine arata!

    • ecaterina (katy) g.

      ecaterina (katy) g. (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Ce bine arata si ce as manca si eu o bucatica...!

    • Fara foto

      Nadia , 17 iulie 2009

      Interesant...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Ahhhhhhhh ce bine arata,apetisant rau de tot.Felicitari pentru reteta.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Şi cred că sunt gustoase! Felicitări!!!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Arata foarte bine!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui taiat ca pentru snitele
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1 lingura boia ardei dulce
  • sare piper
  • 2 linguri faina
  • 50 ~70 gr. cascaval
  • 1 capia taiata fisii
  • 3 linguri de marar taiat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

Czompa (Chef de cuisine)

Ca de obicei, o reteta super din partea ta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita "sous vide"