1. Se intinde cate o lipie pe planseta de lucru, se unge cu crema de branza, apoi se intind feliile de branza topita si cele de sunca.
2. Se ruleaza lipia cu totul, iar rulada rezultata se va prinde in scobitori, astfel incat sa nu se desfaca; se procedeaza identic si cu restul de lipii, pana la terminarea ingredientelor.
3. Rulada rezultata se serveste taiata bucati, alaturi de rosii proaspete.
Simplu, nu?? :)
Si chiar e o combinatie reusita, foarte gustoasa.
Tips: pentru ca lipiile sa se ruleze cu usurinta, se vor incalzi inainte la microunde sau in tigaia pentru clatite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii