autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Mini-rulouri cu cremvursti

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
1 catel de usturoi, zrobit, 50 ml apa rece, 1 lingura de patrunjel proaspat tocat, sare si piper, dupa gust, 400 gr cremvursti, 400 gr aluat foietaj, 1 ou batut, pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Amesteca usturoiul apa rece.Scoate carnea din cremvursti, indepartand pielita apoi amestec-o cu apa cu usturoi si asezoneaza cu sare si piper.
Ruleaza aluatul si taie-l in jumatate.Imparte compozitia de cremvursti in jumatate si pune fiecare jumatate pe bucatile de aluat foietaj, intinzand carnea pe lungime si lasand 1 cm margine.Periaza marginea de aluat cu ou batut si ruleaza aluatul.Taie din rulourile facute alte rulouri micute, astfel incat sa obti 20 de bucati.Aseaza rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 30-40 minute.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-rulouri cu cremvursti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza din felii de paine

Pizza din felii de paine

Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt si o ungem cu ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem

37 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când pastele sunt gata, le treci

12 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costina Petre , 03 octombrie 2014

    Crenvursti?NU

  • Fara foto

    Mariana Constantin , 14 septembrie 2014

    carnea din ce??? nu contin carne doar au trecut pe langa ea...

  • Fara foto

    Stanciu Mariana , 25 mai 2014

    voi incerca si eu ,cred ca sunt bune si cu carne tocata

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi
  • zrobit
  • 50 ml apa rece
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper
  • dupa gust
  • 400 gr cremvursti
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 ou batut
  • pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
melcisori cu branza