Se condimenteaza cu sare si piper mini fileurile de pui.Apoi se invelesc cu grija in sunca afumata.Intr-un castron se bat 2 oua cu sare si cu o lingurita de faina.Rulourile invelite in sunca se tavalesc prin oua batut si pesmet. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii