Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul. Peste se adauga inca o foaie de aluat, iar marginile se unesc folosindu-ne de putina apa. Marginile trebuie sa fie bine prinse, ca sa nu se rupa.
Dupa ce s-a procesat la fel cu toate bucatile de aluat, respectiv 3 mini suprize cu pui (acesta se condimenteaza inainte de prajirea proriu-zisa a pachetelelor) si cascaval, se pune 1-2 lingurite cu ulei vegetal intr-o tigaie, apoi se lasa se incinga. Dupa ce s-a incalzit uleiul, se adauga cate un pachet in tigaie. Nu se lasa mult pe focul mare, circa 2-3 minute pentru fiecare pachetel, timp in care se schimba de pe-o parte pe alta.
La final, cand s-a procedat la fel cu toate mini suprizele cu pui si cascaval, se pune un servet curat pe o farfurie, apoi, scurgandu-se bine, se asaza pachetelele cu pui si cascaval. Servetul va absorbi grasimea, daca este.
Se poate servi ca si mini aperitiv, alaturi de o salata de verde.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii