Framantati faina cu untul, zaharul, oul, sarea si romul pana obtineti un aluat omogen. Se inveleste aluatul in folie de aluminiu si se da la rece 30 min. Ungeti cu ulei 8 forme mici de tarta si puneti aluat in forme. Se dau la cuptor 15 min.
Se rastoarna usor tartele si se lasa sa se raceasca. Ciocolata se topeste in bain-marie si apoi se toarna in fiecare tarta, tapetand toata suprafata cu un strat subtire. Capsunile se spala si se curata. Jumatate din ele se paseaza cu zahar pudra si suc de lamaie. Gelatina dupa ce s-a inmuiat se dizolva si se toarna in fir subtire in piureul de capsuni.
Imediat ce amestecul incepe sa se inchege, se freaca separat crema de branza cu zaharul vanilat si se adauga la piureul de capsuni. Se umplu tartele si se dau la rece o ora. Se orneaza cu fructe si menta.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii