autor:

anuta

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Minitarte cu spuma de mazare

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2019

Ingrediente
minitarte:, 225 g faina, 125 g unt, sare, piper, busuioc uscat, 1 galbenus, 2 linguri apa rece, spuma de mazare:, 50 g unt, 200 mazare proaspata sau congelata, suc de la o jumatate de lamaie, un praf de coriandru uscat, un praf de nucsoara, un praf de boia iute

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru mini tarte se cerne faina intr-un castron, se face o adancitura si adaugam ingredientele, inclusiv untul moale, apoi framantam intre degete pana se formeaza frimituri. Il punem intr-o folie si dam 30 minute la rece.

Inabusim mazarea in untul incins, adaugand cate un pic de apa pana se inmoaie bine si scade toata zeama lasata, saram si piperam dupa gust. Dam la blender si subtiem cu unt moale si sucul de lamaie, punem compozitia in pos si dam la rece.

Intindem aluatul intre 2 folii de celofan, in strat gros de cca 5 mm, aluat cu care tapetam formele in care le coacem cca 15 minute la foc mediu. Fiecare minitarta se umple cu spuma delicata de mazare si decoram cu un strop de boia, pentru gust si culoare!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu spuma de mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci proaspete, roșii cherry și usturoi verde. Cu doar 3 ingrediente putem realiza un prânz

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Se curata ciupercile si se taie cubulete.Intre timp calim ceapa in ulei, Adaugam si 2 linguri de

16 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • minitarte:
  • 225 g faina
  • 125 g unt
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 galbenus
  • 2 linguri apa rece
  • spuma de mazare:
  • 50 g unt
  • 200 mazare proaspata sau congelata
  • suc de la o jumatate de lamaie
  • un praf de coriandru uscat
  • un praf de nucsoara
  • un praf de boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de vinete cu mozzarella