Carnea tocata pe care am cumparat-o, am mai dat-o inca o data prin masina de tocat sa fie mai fina. Se adauga jumatate din continutul plicului de condimente pentru mititei, sarea, piperul, si boiaua. Se amesteca. Intr-un pahar punem 150 ml apa minerala in care adaugam bicarbonatul. Turnam cate putina apa in timp ce " framantam" pana incorporam toata apa in compozitie. Usturoiul il zdrobim si il adaugam peste restul compozitiei. Dupa ce am terminat de preparat o lasam minim 1 ora si jumatate la frigider.
Se prajesc in tigaie sau la gratar! Sunt deliciosi si mai sanatosi ca si cei din comert :).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii