Eu am tocat carnea de vita si carnea de porc prin sita de 2 mm...se toaca de doua ori. Imi place sa stiu ce mananc si de aceea nu cumpar carne tocata. In timp ce tocam carnea, am adaugat si cateii de usturoi. Am pus un praf de piper, un praf de sare, un praf de cimbru, o lingura de pesmet, 2 linguri si jumatate de bicarbonat. Am adaugat apa calda putin cate putin si am amestecat foarte bine. Se lasa la frigider 24 de ore dupa care se framanta din nou. Cu mana umeda de apa sau ulei se formeaza mititeii, se aseaza pe grill sau pe gratar si se servesc, apoi cu mustar si paine proaspata! Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii