Carnea de vaca si seul se curata de pielite, se dau de 2-3 ori prin masina de tocat carne. Se adauga sare, piper, putin praf de cimbru,dupa gust, bicarbonat, 1 pahar zeama de carne rece. Se bat mult si bine de tot cu lingura, pina ce se leaga. Se lasa carnea la gheata pina a doua zi (24 ore), se framinta bine, adaugindu-se putina zeama de usturoi strecurata. Se fixeaza pilnia de cirnati la masina de tocat carne si se fac mititei in lungimea unui lat de palma. Mina cu care luam mititeii de la masina trebuie sa fie mereu udata cu apa rece, iar fundul pe care ii asezam la fel. Mititeii se frig la gratar foarte bine incins si uns cu o bucata de seu. Pe masura ce se rumenesc se ung pe deasupra cu zeama de usturoi, amestecata cu putin ulei
Se servesc bine rumeniti si foarte fierbinti
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii