Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1/2 kg. carne macra, grasa, de vaca, 2 virfuri de cutit cu piper, 1 capatina usturoi, 1 virf de cutit bicarbonat, 1 lingurita cimbru, sare
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si cimbru. Separat se prepara un sos de usturoi pisat si 2 linguri de apa. Se strecoara zeama in tocatura si se amesteca bine. Tocatura se lasa 2-3 ore la gheata sau la rece. Se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si cu miinile inmuiate in apa se formeaza mititei de aceeasi marime. Se asaza pe un fund de lemn. Se frig pe gratar la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
E foarte practic acest gen de gril, praparatele sunt foarte gustoase si nu mustesc in grasime. Cu
7 voturi
5 comentarii
20 min
Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la
50 voturi
11 comentarii
5h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate