autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu carne

Mnacarica de mazare cu carne de vitel

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-500 g carne de vitel,, -600 g.mazare dulce,, -3 oua,, -12 felii de bacon,, -1 catel de usturoi,, -40 g.telemea de oaie,, -20g.faina,, -20g.unt,, -2 linguri sherry,, -2 linguri brandy,, -1 ramurica de cimbrisor,, -2 fire de tarhon,, -3 fire de patrunjel verde,, -salata pentru decor,, -sare,, -piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie carnea in fasii subtiri,se stropeste cu sherry si brandy,se presara cu patrunjelul, cimbrisorul si tarhonul tocate marunt si se lasa 2 ore la rece.

2.Se caleste in unt usturoiul,se adauga carnea si, se calesc impreuna.

3.Mazarea dulce se fierbe 10 minute in apa sarata ,apoi se marineaza 2/3 din cantitate.Cand s-a racit , se amesteca cu ouale ,cu faina ,cu telemeaua de oaie ,cu carnea ,sare, piperul si restul de mazare dulce neturmixata.

4.Se captuseste cu hartie de copt o forma de chec,apoi cu feliile de bacon,care trebuie sa treaca de marginile formei,se pune compozitia de carne si se acopera cu capetele baconului.

5.Se frige terina 45 minute la 180*C.Se serveste rece pe un pat de salata verde cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mnacarica de mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iepure la cuptor

Iepure la cuptor

1. Se aseaza iepurele curatat intr-o oala. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si foile de dafin.

15 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de rosii

Limba rasol cu sos de rosii

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

11 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    E delicioasa mazarea fie cu carne de vita, fie cu pui.Eu am preparat-o simpla, ca suntem in post.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g carne de vitel,
  • -600 g.mazare dulce,
  • -3 oua,
  • -12 felii de bacon,
  • -1 catel de usturoi,
  • -40 g.telemea de oaie,
  • -20g.faina,
  • -20g.unt,
  • -2 linguri sherry,
  • -2 linguri brandy,
  • -1 ramurica de cimbrisor,
  • -2 fire de tarhon,
  • -3 fire de patrunjel verde,
  • -salata pentru decor,
  • -sare,
  • -piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

E delicioasa mazarea fie cu carne de vita, fie cu pui.Eu am preparat-o simpla, ca suntem in post.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita