autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu carne

Mnacarica de mazare cu carne de vitel

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-500 g carne de vitel,, -600 g.mazare dulce,, -3 oua,, -12 felii de bacon,, -1 catel de usturoi,, -40 g.telemea de oaie,, -20g.faina,, -20g.unt,, -2 linguri sherry,, -2 linguri brandy,, -1 ramurica de cimbrisor,, -2 fire de tarhon,, -3 fire de patrunjel verde,, -salata pentru decor,, -sare,, -piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie carnea in fasii subtiri,se stropeste cu sherry si brandy,se presara cu patrunjelul, cimbrisorul si tarhonul tocate marunt si se lasa 2 ore la rece.

2.Se caleste in unt usturoiul,se adauga carnea si, se calesc impreuna.

3.Mazarea dulce se fierbe 10 minute in apa sarata ,apoi se marineaza 2/3 din cantitate.Cand s-a racit , se amesteca cu ouale ,cu faina ,cu telemeaua de oaie ,cu carnea ,sare, piperul si restul de mazare dulce neturmixata.

4.Se captuseste cu hartie de copt o forma de chec,apoi cu feliile de bacon,care trebuie sa treaca de marginile formei,se pune compozitia de carne si se acopera cu capetele baconului.

5.Se frige terina 45 minute la 180*C.Se serveste rece pe un pat de salata verde cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mnacarica de mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu mazare

Cotlete umplute cu mazare

1.Cotletele spalate si zvantate se taie astfel incat sa obtinem un buzunar,apoi se presara cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PUI TIKKA MASALA

PUI TIKKA MASALA

Se taie pieptul de pui in cuburi de aproximativ 2 cm.Se pregateste pasta pentru marinat puiul:frunzele

22 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    E delicioasa mazarea fie cu carne de vita, fie cu pui.Eu am preparat-o simpla, ca suntem in post.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g carne de vitel,
  • -600 g.mazare dulce,
  • -3 oua,
  • -12 felii de bacon,
  • -1 catel de usturoi,
  • -40 g.telemea de oaie,
  • -20g.faina,
  • -20g.unt,
  • -2 linguri sherry,
  • -2 linguri brandy,
  • -1 ramurica de cimbrisor,
  • -2 fire de tarhon,
  • -3 fire de patrunjel verde,
  • -salata pentru decor,
  • -sare,
  • -piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

E delicioasa mazarea fie cu carne de vita, fie cu pui.Eu am preparat-o simpla, ca suntem in post.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chisatura ardeleneasca sau pasta de slanina, ceapa si patrunjel