autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu carne

Mnacarica de mazare cu carne de vitel

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-500 g carne de vitel,, -600 g.mazare dulce,, -3 oua,, -12 felii de bacon,, -1 catel de usturoi,, -40 g.telemea de oaie,, -20g.faina,, -20g.unt,, -2 linguri sherry,, -2 linguri brandy,, -1 ramurica de cimbrisor,, -2 fire de tarhon,, -3 fire de patrunjel verde,, -salata pentru decor,, -sare,, -piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie carnea in fasii subtiri,se stropeste cu sherry si brandy,se presara cu patrunjelul, cimbrisorul si tarhonul tocate marunt si se lasa 2 ore la rece.

2.Se caleste in unt usturoiul,se adauga carnea si, se calesc impreuna.

3.Mazarea dulce se fierbe 10 minute in apa sarata ,apoi se marineaza 2/3 din cantitate.Cand s-a racit , se amesteca cu ouale ,cu faina ,cu telemeaua de oaie ,cu carnea ,sare, piperul si restul de mazare dulce neturmixata.

4.Se captuseste cu hartie de copt o forma de chec,apoi cu feliile de bacon,care trebuie sa treaca de marginile formei,se pune compozitia de carne si se acopera cu capetele baconului.

5.Se frige terina 45 minute la 180*C.Se serveste rece pe un pat de salata verde cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mnacarica de mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    E delicioasa mazarea fie cu carne de vita, fie cu pui.Eu am preparat-o simpla, ca suntem in post.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 g carne de vitel,
  • -600 g.mazare dulce,
  • -3 oua,
  • -12 felii de bacon,
  • -1 catel de usturoi,
  • -40 g.telemea de oaie,
  • -20g.faina,
  • -20g.unt,
  • -2 linguri sherry,
  • -2 linguri brandy,
  • -1 ramurica de cimbrisor,
  • -2 fire de tarhon,
  • -3 fire de patrunjel verde,
  • -salata pentru decor,
  • -sare,
  • -piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

E delicioasa mazarea fie cu carne de vita, fie cu pui.Eu am preparat-o simpla, ca suntem in post.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Iepure cu masline