Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului (eu am folosit Oster Reversible).
Adaugati afinele si romul apoi tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste usor gheata.
Taiati lime-ul in cubulete si zdrobiti-l in pahar alaturi de zahar.
Turnati jumatate din cantitatea din blender in pahar.
Adaugati menta si amestecati usor cu o lingurita.
Completati cu paharul cu bautura pana sus.
Decorati cu varf de menta proaspata (pentru o aroma mai intensa loviti menta usor intre palme).
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii