Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 450-700 g morcovi curatati si taiati felii subtiri, , 50 g unt, , 6 felii slaninuta (bacon), taiate cubulete, , 1 ceapa verde tocata marunt, , 2 lingurite zahar,, sare,, piper negru, , 4-6 linguri zeama concentrata de carne de pasare (Knorr+apa), , 2 linguri patrunjel verde tocat.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
1 vot
Mod de preparare
Se topeste untul intr-o cratita curata si se prajeste in el slaninuta, doar cat sa se rumeneasca putin. Se adauga morcovii si ceapa, se amesteca bine, se presara deasupra zaharul, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa fiarba incet, circa 8-10 minute, adaugand cate putina zeama concentrata de pui.
Dupa ce s-au inmuiat morcovii si au absorbit toata zeama, se pun pe un platou incins, se garnisesc cu patrunjel verde tocat si se servesc imediat.
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010
Imi place !