autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Morcovi cu smântână

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
1 kg. morcovi tineri, 2 ceşti smântână, 4 linguri ulei, 3 ceşti apă/supă carne, 3 linguri zahăr, sare după gust, 1 lingură făină.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curăţă morcovii şi se pun într-o cratiţă cu uleiul, supa, zahărul şi sarea. Se lasă să fiarbă înăbuşit la foc porivit. Când sunt gata, se adaugă smântâna în care am dizolvat făina. Se servesc fierbinţi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Morcovi cu smântână" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Caprese

Pui Caprese

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare,

19 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg. morcovi tineri
  • 2 ceşti smântână
  • 4 linguri ulei
  • 3 ceşti apă/supă carne
  • 3 linguri zahăr
  • sare după gust
  • 1 lingură făină.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Evantai de vinete cu rosii la cuptor