1. Mandarinele le spalam bine,le scoatem coditele si le intepam cu scobitori;le punem intr-o cratita la macerat cu zaharul si zeama de la o jum lamaie
2. A doua zii le punem la foc mic,amestecand si adaugand apa(daca este nevoie mai adaugati in plus),iar in momentul in care incepe sa fiarba oprim focul si dam deoparte;
3. A treia si a patra zii repetam operatiunea iar in a cincea zii adaugam dupa fierbere 5 picaturi de esenta de mustar,amestecam bine si punem totul in borcane spalate si sterilizate si le inchidem ermetic!
4. Aceasta mostarda este o specialitate din Italia si se serveste alaturi de branzeturi de calitate,carne fiarta,sau pur si simplu alaturi de aperitive!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii