Reteta de mousse de cafea cu frisca. Mousse de cafea cu frisca reteta simpla. Retete de mousse de cafea. Retete de mousse. Retete de desert rapid.
Reteta de mousse de cafea cu frisca este simplu si usor de preparat. Este un desert absolut delicios, cremos si aromat.
Frisca lichida, ciocolata rupta în bucatele, cacaoa si cafeaua se pun la foc mic până ce totul s-a topit si omogenizat.
Se rsceşte putin, apoi se da crema la congelator pentru 20 de minute. Apoi se scoate si se mixeaza cateva minute, se da din nou la congelator pentru inca 20 de minute. Se mixeaza din nou pâna se obtine o crema densa.
Se serveste ca atare sau cu frisca ai ciocolata rasa.
Asta a fost toata reteta de mousse de cafea cu frisca. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii