* Pentru mousse, topeste ciocolata cu untul si adaugã peste gãlbenusele bãtute cu jumãtate din cantitatea de zahãr. La urmã se pun albusele bãtute bine cu restul de zahãr.
Amestecã bine cu telul si toarnã în pahare, decoreazã cu ciocolatã rasã si dã la rece.
Pentru shots, pune la fiert pentru 10 minute la foc mic toate ingredientele.
Lasã la rãcit si toarnã în pãhãrele, decoreazã cu rulouri de scortisoarã si serveste cu mousse.
Este o retetã portughezã de sãrbãtori:)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii