1)Foile de gelatinã, se lasã sã se topeascã intr-un bol cu apã cât sã le acopere(cel putin 2 min.).
Kiwii se curãtã de coajã(salveazã unul sau 4 felii pt. decor).
Intr-o tigaie sau cratitã antiaderentã,pune kiwii tocat mãrunt,apa,zahãrul,vinul si scortisoara.
Lasã la fiert, la foc mic,cam 8 minute.
2)Ia de pe foc si piseazã cu blenderul.
Scurge foile de gelatinã,si amestecã bine cu crema de kiwii.
Bate bine smântâna,fãrã a adãuga zahãr.
Amestecã crema de kiwii cu frisca.
3)Toarnã crema in 4 cupe.
Se pot orna dupã gust:))
Eu am pus friscã,felii de kiwii,si deasupra scortisoarã pudrã.
Se dau la rece câteva ore inainte de a servi:))
Poftã bunã!:d

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii