1)Foile de gelatinã, se lasã sã se topeascã intr-un bol cu apã cât sã le acopere(cel putin 2 min.).
Kiwii se curãtã de coajã(salveazã unul sau 4 felii pt. decor).
Intr-o tigaie sau cratitã antiaderentã,pune kiwii tocat mãrunt,apa,zahãrul,vinul si scortisoara.
Lasã la fiert, la foc mic,cam 8 minute.
2)Ia de pe foc si piseazã cu blenderul.
Scurge foile de gelatinã,si amestecã bine cu crema de kiwii.
Bate bine smântâna,fãrã a adãuga zahãr.
Amestecã crema de kiwii cu frisca.
3)Toarnã crema in 4 cupe.
Se pot orna dupã gust:))
Eu am pus friscã,felii de kiwii,si deasupra scortisoarã pudrã.
Se dau la rece câteva ore inainte de a servi:))
Poftã bunã!:d
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii