autor:

Piri Piri e Canela

» » Spume si creme dulci

Mousse de Mango

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
Pt. 4 portii:, 1 cutie micã de compot de mango, 1/2 cutie de lapte condensat(cca. 200gr.), 2 iaurturi naturale, friscã sau top de ciocolatã pt. decor

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

1)Pãstreazã câteva feliute de mango pt. decor.Bate bine laptele condensat cu mango scurs de lichid.
La urmã pune iaurturile si amestecã bine cu telul.
2)Se pune crema in 4 cupe, se decoreazã, si se dau la rece 2 ore inainte de servire:)
Este un desert super rapid, care il fac cu plãcere când am si copilasi la masã:)
Poftã bunã!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de Mango" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
tort cu mango si mousse de pepene galben

tort cu mango si mousse de pepene galben

blatul: se separa albusurile de galbenusuri;peste albusuri se pun cele 4 linguri cu apa si se bat

8 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Torturi
Spuma de fructe de padure sau capsuni

Spuma de fructe de padure sau capsuni

Se sfarama bine fructele,se adauga albusurile si zaharul batandu-se cu mixerul pana se intareste

46 voturi    8 comentarii
25 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Super !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Aromat si elegant!

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Daca mai adaugi si un plic de gelatina iese o umpluture pentru torturi grozava.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Foarte racoritor si bunnnn!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Foarte bun!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      O placere sa o faci si sa o mananci...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Delicios...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Ce bun ! yami,yami...*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Rapid si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • Pt. 4 portii:
  • 1 cutie micã de compot de mango
  • 1/2 cutie de lapte condensat(cca. 200gr.)
  • 2 iaurturi naturale
  • friscã sau top de ciocolatã pt. decor

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Bulgari crocanti cu ciocolata