Pastreaza fructe pt. decor.Fructele,150 gr.zahar(poti pune mai mult,depinde de gustul fiecaruia),scortisoara si sucul de lamaie se caramelizeaza pana cand,ajunge la \"punctul de strada\"(atunci cand amestecand cu o lingura de lemn in fundul recipientului se \"deschide\"un fel de strada care ne permite sa vedem bine fundul recipientului,se obtine la temp.de 115C).www.receitasemenus.net-pontos de açucar.Ia de pe foc si lasa sa se raceasca.2)Bate smantana tare,apoi adauga zaharul si vanilia treptat,bate bine.3)Amesteca jumatate de frisca cu crema de fructe.Pune crema in 4 pahare de desert(eu am pus in mai multe mici) ,restul de frisca si decoreaza cu fructele pastrate,sau alterneaza.Se da la rece.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii