Pastreaza fructe pt. decor.Fructele,150 gr.zahar(poti pune mai mult,depinde de gustul fiecaruia),scortisoara si sucul de lamaie se caramelizeaza pana cand,ajunge la \"punctul de strada\"(atunci cand amestecand cu o lingura de lemn in fundul recipientului se \"deschide\"un fel de strada care ne permite sa vedem bine fundul recipientului,se obtine la temp.de 115C).www.receitasemenus.net-pontos de açucar.Ia de pe foc si lasa sa se raceasca.2)Bate smantana tare,apoi adauga zaharul si vanilia treptat,bate bine.3)Amesteca jumatate de frisca cu crema de fructe.Pune crema in 4 pahare de desert(eu am pus in mai multe mici) ,restul de frisca si decoreaza cu fructele pastrate,sau alterneaza.Se da la rece.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii