autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Mozaic

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Ingrediente
- 10 linguri de apa, - 1 pachet de cacaua mic, - 1 pachet de unt sau margarina, - 150 g zahar tos , - 500 g biscuiti, - 1 pahar de nuci macinate

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe foc se amesteca apa cu zaharul si cacaua , separat se sfarama biscuitii cu un sucitor, se adauga in compozitia fiarta si racorita usor pachetul de unt ,rahatul taiat cuburele ,nucile , biscuitii , Pe un ceolofan se pudreaza cacaua apoi se adauga compozitia. Se ruleaza compozitia presand usor.
Se introduce la frigider se va servi dupa 10 - 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec mozaic

Chec mozaic

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura

Prajitura " Mozaic "

Intr-un bol se pune circa 500g de faina, care se sfarama cu margarina, apoi se adauga ouale, zaharul,

48 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 10 linguri de apa
  • - 1 pachet de cacaua mic
  • - 1 pachet de unt sau margarina
  • - 150 g zahar tos
  • - 500 g biscuiti
  • - 1 pahar de nuci macinate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Muffins cu crema de vanilie