autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Mozaic

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Ingrediente
- 10 linguri de apa, - 1 pachet de cacaua mic, - 1 pachet de unt sau margarina, - 150 g zahar tos , - 500 g biscuiti, - 1 pahar de nuci macinate

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe foc se amesteca apa cu zaharul si cacaua , separat se sfarama biscuitii cu un sucitor, se adauga in compozitia fiarta si racorita usor pachetul de unt ,rahatul taiat cuburele ,nucile , biscuitii , Pe un ceolofan se pudreaza cacaua apoi se adauga compozitia. Se ruleaza compozitia presand usor.
Se introduce la frigider se va servi dupa 10 - 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada mozaic

Rulada mozaic

Sfecla rosie o fierbem pe jumatate, o radem pe razatoarea mica si o presaram cu sare si lamaie; Morcovul

6 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec mozaic

Chec mozaic

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 10 linguri de apa
  • - 1 pachet de cacaua mic
  • - 1 pachet de unt sau margarina
  • - 150 g zahar tos
  • - 500 g biscuiti
  • - 1 pahar de nuci macinate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pavesini cu capsuni si mascarpone