autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Dulciuri diverse

Mozaic

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Ingrediente
- 10 linguri de apa, - 1 pachet de cacaua mic, - 1 pachet de unt sau margarina, - 150 g zahar tos , - 500 g biscuiti, - 1 pahar de nuci macinate

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe foc se amesteca apa cu zaharul si cacaua , separat se sfarama biscuitii cu un sucitor, se adauga in compozitia fiarta si racorita usor pachetul de unt ,rahatul taiat cuburele ,nucile , biscuitii , Pe un ceolofan se pudreaza cacaua apoi se adauga compozitia. Se ruleaza compozitia presand usor.
Se introduce la frigider se va servi dupa 10 - 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada mozaic din carne tocata

Rulada mozaic din carne tocata

Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci

7 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Chec mozaic

Chec mozaic

Se amesteca faina cernuta in prealabil cu praful de copt.Incorporam rand pe rand ouale,apoi putin

10 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 10 linguri de apa
  • - 1 pachet de cacaua mic
  • - 1 pachet de unt sau margarina
  • - 150 g zahar tos
  • - 500 g biscuiti
  • - 1 pahar de nuci macinate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Papanasi de sezon cu capsuni