Mozzarella in carrozza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr mozzarella
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • paine
  • sare
  • 3 oua
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Painea se taie felii subtiri si se inlatura coaja.Mozzarella se taie felii si daca lasa prea multa apa se pune 2 3 minute pe un servetel.Intre 2 felii de paine se pune o felie de mozarella,iar marginile sandvisului se trec prin lapte apoi prin faina in asa fel incat sa se lipeasca.

Ouale se bat cu putina sare si cu verdeata tocata marunta.Sandvisul se trece pe ambele parti prin ou si se prajeste in ulei.Se invarte pe ambele parti si se scoate pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces.

Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise