1.Muschiuleti se impaneaza cu slanina si usturoi .
2.Se adauga condimentele gustoso,piper,menta se impacheteaza in feli de bacon taiate pe lungime subtire .
3.Asezam muschiuleti in staniol nu inainte de al stropi cu ulei de masline, un pahar devin alb si se acopera uniform cu staniolul si se da la cuptorul bine incins 25 de minute.
4.Se scoate din cuptor se aseaza portionat pe un platou separat facem sosul.
Se pune intr-un vas adinc untul si se aseaza pe flacara aragazului seamesteca pina se topeste untul ,adaugam smintina,sarea dupa gust si zeama de lamiie amestecind continu cu un tel pina compozitia devine cremoasa.Sosul se serveste in sosiera ,adaugindul la servirea muschiuletului impanat.POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii