Spalam coacazele si ii lasam sa se curga, apoi, cu ajutorul unei furculite scoatem boabele de coacaze de pe ciorchine. Punem boabele intr-un vas, presarim cu 1/3 din zahar si o punem la o parte. Topim untul sau margarina intr-o cratita si lasam sa se raceasca un pic. Intre timp batem ouale cu zaharul ramas, adaugam treptat untul topit si laptele. La aceasta compozitie adaugam coacazele si amestecam usor.Amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat la aceasta compozitie.
Tapetam formele de muffin cu hartiute speciale pentru muffin si incalzim cuptorul la 180 grade. Umplem formele de muffin cu aluat, avand grija sa nu fie pline, numai pana la 2/3, fiindca prajiturelele vor creste mult in cuptor. Ii coacem 20-25 minute.
Dupa ce i-am scos, ii lasam sa mai stea in forma 5-10 minute, apoi se pot scoate cu usurinta. Se serveste presarit cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii