autor:

kati09

» » Prajituri

Muffin cu coacaze rosii

Autor: kati09 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati09 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Ingrediente
- 300 g coacaze rosii, - 150 g zahar, - 250 g faina, - 2 oua, - 100 g margarina sau unt, - 80 ml lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam coacazele si ii lasam sa se curga, apoi, cu ajutorul unei furculite scoatem boabele de coacaze de pe ciorchine. Punem boabele intr-un vas, presarim cu 1/3 din zahar si o punem la o parte. Topim untul sau margarina intr-o cratita si lasam sa se raceasca un pic. Intre timp batem ouale cu zaharul ramas, adaugam treptat untul topit si laptele. La aceasta compozitie adaugam coacazele si amestecam usor.Amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat la aceasta compozitie.
Tapetam formele de muffin cu hartiute speciale pentru muffin si incalzim cuptorul la 180 grade. Umplem formele de muffin cu aluat, avand grija sa nu fie pline, numai pana la 2/3, fiindca prajiturelele vor creste mult in cuptor. Ii coacem 20-25 minute.
Dupa ce i-am scos, ii lasam sa mai stea in forma 5-10 minute, apoi se pot scoate cu usurinta. Se serveste presarit cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresă însiropată

Negresă însiropată

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2 pahare

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu gem de capsuni

Rulada cu gem de capsuni

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    ce delicioase trebuie sa fie cu strugureii aceia!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ft interesante si gustoase!!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Bune, bune, bune!!!*****

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Super reteta ta,felicitari....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Tare bine mai arata...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Arata tere bine!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Cred ca sunt tare bune...nu am mancat niciodata cu coacaze.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 300 g coacaze rosii
  • - 150 g zahar
  • - 250 g faina
  • - 2 oua
  • - 100 g margarina sau unt
  • - 80 ml lapte

Raporteaza reteta

Retete
de kati09
Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Preparam prima data unplutura de mere: curatam merele, le razuim si le punem la calit intr-o oala,

0 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu mac, branza si mere

Prajitura cu mac, branza si mere

Pentru blat se încălzeşte puţin laptele. Se cerne făina într-un castron şi se face o gropiţă

1 vot    3 comentarii
1h
Prajituri
Tort de branza in doua culori

Tort de branza in doua culori

Intr-un castron se amesteca faina cu praf de copt. Se inglobeaza zahar tos, zahar vanilinat, oua

11 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce delicioase trebuie sa fie cu strugureii aceia!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu biscuiti si zmeura